Header 0019 Low

Bli medlem för att delta i våra aktiviteter och nyttja våra medlemserbjudanden!

Vad roligt att du vill bli medlem i Farsta Tennisklubb!
Om du anmält dig till en av våra kurser så behöver du inte göra något mer. Alla som anmäler sig till våra tenniskurser får medlemskostnaden på faktura i samband med kursavgiften. Medlemsförmånerna kan nyttjas så snart fakturan är betald. Medlemskapet gäller under ett kalenderår och oavsett när på året du blir medlem.

För de som inte anmält sig till något av våra träningsalternativ men vill bli medlem för att få billigare banhyra, tillgång till vårt gym eller delta i gruppspel, klubbmästerskap och andra klubbaktiviteter ska fylla i formuläret nedan. Välj det medlemskap du vill teckna och fyll i de obligatoriska uppgifterna.

Vill du inte få en faktura kan du registrera ett enskilt medlemskap direkt i MyCourt och betala med kort.

Bildmall 2 0021 Lager 25

Våra olika medlemsalternativ

Du kan teckna enskilt medlemskap eller familjemedlemskap. Som medlem får du rabatterat timpris på banhyra, tillgång till hallens gym och möjligheten att delta i våra olika träningserbjudanden.

Utöver det erbjuds deltagande i klubbmästerskap, tävlingar, gruppspel, juniorläger, tennisresor, lovaktiviteter och sociala aktiviteter. Du får också chansen att påverka verksamheten genom att motionera och rösta på våra årsmöten.

Enskilt medlemskap
Senior 300 sek
Junior 200 sek

Du kan välja att teckna ett enskilt medlemskap som junior eller senior. Som junior räknas du till och med det år du fyller 17. För juniormedlemskap krävs målsmans uppgifter och godkännande. Från 18 år och uppåt räknas du som senior.

Familjemedlemskap
600 sek

Om du vill teckna familjemedlemskap så ska övriga familjemedlemmars namn och personnummer skrivas i formulärets ruta “Familjemedlemmar”.  Alla måste vara skrivna på samma adress. Om du inte skriver något i rutan så kommer du att få ett enskilt medlemskap. Faktura på medlemsavgiften sänds via email.

Personuppgifter

Fyll i obligatoriska uppgifter* för giltig anmälan.

Adressuppgifter

Fyll i adressuppgifter för den anmälan gäller.

Målsman

Ange namn och kontaktuppgifter för målsman

Välj medlemskategori

Väljer du familjemedlemskap måste du också ange familjemedlemmar.

Familjemedlemmar

Fyll i namn och personnummer på de som ska ingå i familjemedlemskapet.