Header 0019 Low

Registrera medlemskap i MATCHi för att delta i aktiviteter och nyttja medlemserbjudanden!

Vad roligt att du vill bli medlem i Farsta Tennisklubb!
Registrera medlemskap i MATCHi och betala direkt med kort eller Swish. Medlemskapet gäller under ett kalenderår januari–december.

Alla som anmäler sig till våra tenniskurser får medlemskostnaden på faktura i samband med kursavgiften. Medlemsförmånerna kan nyttjas så snart fakturan är betald. 

För de som inte anmält sig till något av våra träningsalternativ men vill bli medlem för att få billigare banhyra, tillgång till vårt gym eller delta i gruppspel, klubbmästerskap och andra klubbaktiviteter ska registrera och betala för medlemsskap.

Bildmall 2 0021 Lager 25

Våra olika medlemsalternativ

Du kan teckna enskilt medlemskap eller familjemedlemskap. Som medlem får du rabatterat timpris på banhyra, tillgång till hallens gym och möjligheten att delta i våra olika träningserbjudanden.

Utöver det erbjuds deltagande i klubbmästerskap, tävlingar, gruppspel, juniorläger, tennisresor, lovaktiviteter och sociala aktiviteter. Du får också chansen att påverka verksamheten genom att motionera och rösta på våra årsmöten.

Frågor och hjälp vid registrering medlemsskap: info@farstatk.se

Enskilt medlemskap
Senior 400 sek
Junior 200 sek

Du kan välja att teckna ett enskilt medlemskap som junior eller senior. Som junior räknas du till och med det år du fyller 17. För juniormedlemskap krävs målsmans uppgifter och godkännande. Från 18 år och uppåt räknas du som senior.

Familjemedlemskap
800 sek

För familjemedlemsskap krävs att övriga familjemedlemmar är skrivna på samma adress.