Header Tävling 0006 Lager 1 Kopiera 4

“I’m a very positive thinker, and I think that is what helps me the most in difficult moments.” /Federer

Farsta Volow

Farsta Veteran Open 2022

Snart är det dags för Farsta Veteran Open 2022 som går av stapeln 26 januari–1 februari. Seniorklasser H/D 35+, 45+, 55+, 65+ samt H 70+. Tävlingen ska präglas av våra värdeord: Glädje, Hälsa, Utveckling & Inkludering.

Anmälan öppnar 13 dec på www.svtf.tournamentsoftware.com och görs senast den 12 januari! Mer info inom kort. Maila frågor till tavling@farstatk.se

Bild Tävling 0018 Lager 19

Tävling och matchspel

Vill du tävla och utveckla ditt matchspel anordnar vi KM, klubbmatcher och öppna turneringar. Juniorerna erbjuds nivåanpassade tävlingsmöjligheter.

Vi har även serielagsverksamhet för våra bästa spelare och arrangerar internt gruppspel för damer och herrar där du matchas på din nivå.

Några olika alternativ för tävling och matchspel

Tävlingar

Farsta Tennisklubb arrangerar årligen klubbmästerskap och Farsta Veteran Open. Tävlingarna annonseras här, i våra digitala kanaler och i hallen.
Anmälan och betalning sker via Svenska tennisförbundets tävlingssida.

För våra yngsta juniorer finns möjligheten att spela klubbmästerskap, klubbturneringar, SO Tour och Rookieserien. Tävlingar för juniorer informeras och administreras av ansvarig tränare.

Till tävlingssida

Seriespel

Farsta Tennisklubb deltar i Svenska tennisförbundets seriespel med lag i junior-, dam-, herr- och veteranklasser. Spelprogrammet för årets serier finns publicerade på tennis.se.

För intresseanmälan eller frågor angående seriespelet kontakta Jeanette Hedlund Jönsson.
Email: jeanette@farstatk.se

Till seriespelet

Gruppspel

Som klubbmedlem kan du delta i klubbens gruppspel. Vi har ett gruppspel öppet för både herrar och damer. Det består idag av 14 olika grupper med 8 spelare i varje grupp. Vi har även ett gruppspel endast för damer som består av 3 grupper. Gruppspelet delas in i tre perioder – höst, vinter och vår – och matcherna spelas vardagskvällar och helger. Gruppspelsschema hittar du på MyCourt.

För frågor angående gruppspel och intresseanmälan kontakta Mikael Karlsson.
Email: mikael@farstatk.se

Avgift 2021/2022
1 spelomgång 980 sek

Till MyCourt