Header Tävling 0006 Lager 1 Kopiera 4

“I’m a very positive thinker, and I think that is what helps me the most in difficult moments.” /Federer

Bild Tävling 0018 Lager 19

Tävling och matchspel

Vill du tävla och utveckla ditt matchspel anordnar vi KM, klubbmatcher och öppna turneringar. Juniorerna erbjuds nivåanpassade tävlingsmöjligheter.

Vi har även serielagsverksamhet för våra bästa spelare och arrangerar internt gruppspel för damer och herrar där du matchas på din nivå.

Några olika alternativ för tävling och matchspel

Tävlingar

Farsta Tennisklubb arrangerar årligen KM i april, Farsta Veteran Open som spelas i månadsskiftet januari/februari och Farsta Veterandubbel som spelas i september månad.
Tävlingarna annonseras i våra digitala kanaler och i hallen.
Anmälan och betalning sker via Svenska tennisförbundets tävlingssida.

För våra yngsta juniorer finns möjligheten att spela KM, klubbturneringar, SO Tour och Rookieserien. Tävlingar för juniorer informeras och administreras av ansvarig tränare.

Till tävlingssida

Seriespel

Farsta Tennisklubb deltar i Svenska tennisförbundets seriespel med lag i junior-, dam-, herr- och veteranklasser. Spelprogrammet för årets inomhusserier finns publicerade på tennis.se.

För intresseanmälan eller frågor angående seriespelet kontakta Fredrik Klang.
Email: fredrik@farstatk.se

Till seriespelet

Gruppspel

Som klubbmedlem kan du delta i klubbens gruppspel. Vi har ett gruppspel öppet för både herrar och damer. Det består idag av 14 olika grupper med 8 spelare i varje grupp. Vi har även ett gruppspel endast för damer som består av 3 grupper. Gruppspelet delas in i tre perioder – höst, vinter och vår – och matcherna spelas vardagskvällar och helger. Gruppspelsschema hittar du på MyCourt.

För frågor angående gruppspel och intresseanmälan kontakta Glenn Säfwe.
Email: glenn@farstatk.se

Avgift 2020
1 spelomgång 875 sek

Till MyCourt