Header Tävling 0006 Lager 1 Kopiera 4

“I’m a very positive thinker, and I think that is what helps me the most in difficult moments.” /Federer

Bild Tävling 0018 Lager 19

Tävling och matchspel

Vill du tävla och utveckla ditt matchspel anordnar vi KM, Farsta Veteran Open, Vintertourtävling, Farsta Junior Open och klubbmatcher. Våra yngsta juniorer erbjuds nivåanpassade tävlingsmöjligheter genom SO Touren för röd, orange och grön boll.

Vi har även serielagsverksamhet för våra bästa spelare och arrangerar internt gruppspel för damer och herrar där du matchas på din nivå.

Några olika alternativ för tävling och matchspel

Tävlingar

Farsta Tennisklubb arrangerar bland annat klubbmästerskap och Farsta Veteran Open. Tävlingarna annonseras här, i våra digitala kanaler och i hallen.
Anmälan och betalning sker via Svenska tennisförbundets tävlingssida.

För våra yngsta juniorer finns möjligheten att spela klubbmästerskap, klubbturneringar, SO Tour och Rookieserien. Tävlingar för juniorer informeras och administreras av ansvarig tränare.

Till tävlingssida

Seriespel

Farsta Tennisklubb deltar i Svenska tennisförbundets seriespel med lag i junior-, dam-, herr- och veteranklasser. Spelprogrammet för årets serier finns publicerade på tennis.se.

För intresseanmälan eller frågor angående seriespelet kontakta Rickard Hogla.
Email: rickard@farstatk.se

Till seriespelet

Gruppspel

Som klubbmedlem kan du delta i klubbens gruppspel. Vi har ett gruppspel öppet för både herrar och damer. Det består idag av 14 olika grupper med 8 spelare i varje grupp. Vi har även ett gruppspel endast för damer som består av 3 grupper. Gruppspelet delas in i tre perioder – höst, vinter och vår – och matcherna spelas vardagskvällar och helger. 

För frågor angående gruppspel och intresseanmälan kontakta Johan Lindström.
Email: johan@farstatk.se

Avgift 2023/2024
1 spelomgång 995 sek

Till MATCHi