Headerbild Träna Hos Oss 0005 Lager 1 Kopiera 7

”The glory is not winning here and there. The glory is being happy. The glory is enjoying practice, to work hard trying to be a better player than before.” /Nadal

Träna Hos Oss 0002 Lager 13

Vår vision och målsättning

Vi bedriver en professionell tennisverksamhet. Vi välkomnar alla att delta oavsett ålder, bakgrund och spelstyrka. Vårt perspektiv är långsiktigt med hälsa, glädje och utveckling som de viktigaste ingredienserna i allt vi gör.

Vi arbetar hårt för att alla ska trivas och utveckla sin tennis oavsett målsättning och för ett aktivt och livslångt idrottsliv.

Träna Hos Oss 0003 Lager 12 Kopiera

Ett varierat träningsutbud

Våra utbildade tränare genomför rolig och modern tennisträning för barn, ungdom och vuxen. Delta i Gruppträning, Pay´n Play eller boka privatträning.

Utöver träningspass erbjuder vi också olika typer av tävlings- och matchspel. I början och i slutet av terminerna har vi extra läger och träningspass. På lov och långhelger arrangerar vi juniorläger, seniorträningar, tennisresor och andra sociala klubbaktiviteter som till exempel miniturneringar för olika åldersgrupper.

Våra gruppträningar hösten 2022 startar den 22 augusti och avslutas den 18 december.

Paratennis Web Low

Paratennis

I vårt inkluderingsarbete vill vi bland annat öka tillgängligheten för de som inte ges plats i andra verksamheter. Hösten 2019 introducerade vi träning för juniorer med stående funktionsnedsättning.

Träningen genomförs med utbildade tränare i grupper om 4 spelare. Våra tränare ansvarar för tennisträningen. Om ert barn behöver särskilt stöd eller assistans måste ni själva ombesörja det.

Under hösten 2021 ökar vi platser ytterligare i denna kategori av vår verksamhet. Kontakta oss för en intresseanmälan inför våren 2022. Email: jeanette@farstatk.se

Kom igång med din tennis! Välj den träningsform som passar dig bäst.