Subheader Seniorträning Low

Seniorträning

Seniorbild 2 0019 Lager 4

Utvecklande tennisträning

Farsta Tennisklubb har ett varierat utbud av tränarledda träningsmöjligheter för vuxna från 19 år och uppåt. Vi genomför roliga och varierande pass för kontinuerlig utveckling av tennisens olika slag och matchspelets uppbyggnad och strategiska element.

Oavsett din spelstyrka, ambition och målsättning kan vi erbjuda dig det du söker.

Våra olika träningsalternativ för seniorer

Gruppträning

Vi har en rolig, utvecklande och nivåanpassad gruppträning för vuxna på terminsbasis. Alla grupper består av max 4 spelare och 1 tränare per bana.
Du väljer om du vill spela 1 eller 2 timmar per vecka med undantag för lov och tävlingar. Terminsavgiften för våra kurser varierar beroende på antal speltillfällen.

Tid: Vardagar från 18.00 och söndagar från 10.00.
Terminsavgift: 1 tim/v, 3350 sek, 2 tim/v á 60 min, 6350 sek

Pay´n Play

Pay´n Play är en mycket populär träningsform för de som har möjlighet att spela på oregelbundna tider vardagar eller söndagar på morgonen eller mitt på dagen. Vi har flertalet tränarledda pass i veckan uppdelat i olika nivåer från nybörjare till avancerad. Passens längd varierar från 1–2 tim beroende på dag och tid. Du anmäler dig via MyCourt.se till pass anpassat till din spelstyrka. Betalning sker vid anmälan direkt i MyCourt. Efter morgonpassen ingår kaffe och smörgås. Efter pass mitt på dagen ingår kaffe och bulle.

Tid: Oregelbunda tider vardagar eller söndag
Avgift per gång: 190 sek/pass oavsett längd

Privatträning

Det finns möjlighet att kontakta någon av våra tränare för bokning av privatlektion. Ett kompletterande alternativ till din gruppträning där du får möjligheten att vässa på tekniska detaljer eller jobba med delar i spelet som du vill förbättra.
Kom överens om en tid som passar så bokar tränaren bana. Priserna varierar för olika tränare och bantider. Förskottsbetalning i receptionen eller via Swish.

Avgiftsexempel: 600 sek inkl. banhyra, bollar och eventuell utrustning.