Headerbild Om Klubben 0004 Lager 8 Kopiera

Farsta Tennisklubb grundades 1966 och driver södra Stockholms största tennishall vid Gubbängens IP.

Om Klubben 0002 Lager 6

Faciliteter

Vi har idag cirka 700 medlemmar varav ungefär hälften är juniorer.

Vi förfogar över sex fina hardcourtbanor inomhus av märket Green Set.

I hallen finns även reception, cafeteria, tennisshop, medlemsgym och omklädningsrum med bastu.

OBS! Reception, cafeteria, shop, gym och omklädningsrum är tillfälligt stängda pga coronapandemin.

Om Klubben 0003 Lager 3 Kopiera 2

Service

Tennisshopen erbjuder strängning av tennisrackets och har ett begränsat sortiment av klubbkläder, bollar, vibrationsdämpare och tennislindor m.m.

Vi har en Selecta-maskin i entrén för köp av bland annat dricka, snacks och bollar.

Vårt Fitness gym är tillgängligt för våra medlemmar. Där finns bland annat löpband, crosstrainer, roddmaskin samt skivstång och lösa vikter.

Om Klubben 0004 Lager 13 Kopiera

Öppettider

Hallen är öppen för bokning alla dagar mellan 06.30–23.30. Kod erhålles till medlemmar samt vid kvittens av strötidsbokning. Se mer under Boka bana.

Receptionens telefon- och öppettider:
Tisdagar 14.00–21.00
Torsdagar 16.00–19.00

OBS! På grund av pandemin är receptionen stängd och vi nås inte på vårt receptionsnummer. Maila istället på info@farstatk.se eller pröva att nå någon av våra verksamhetsansvariga vid brådskande ärende.

Ladda Ner 0038 Ladda Ner

Att ladda ner

I vårt arbete för en transparent och öppen verksamhet erbjuder vi alla att ta del av viktiga dokument antagna av årsmötet eller styrelsen. Ladda ner den senaste versionen genom att klicka på länkarna nedan. Om du önskar få del av äldre dokument hör av dig till styrelsen@farstatk.se

• Medlemsenkät 2020
• Stadgarna
• Protokoll årsmötet 2019
• Verksamhetsplan 2019/2020
• Årsredovisning, revisionsberättelse 2019

Mötesklubba Low

Årsmötet 2020

Här hittar du all information gällande årsmötet som genomfördes digitalt via Teams den 15 oktober kl 19.00. Ladda ner dokumenten genom att klicka på länkarna nedan.

• Kallelse inkl. dagordning
• Valberedningens förslag
• Information om att flytta fram årsmöte
• Förslag till stadgeändring