Header 0021 Low

Farsta TK grundades 1966 och är Thomas Enqvists moderklubb.

Om Klubben 0002 Lager 6

Faciliteter

Vi bedriver en av söderorts mest attraktiva verksamheter och har idag cirka 700 medlemmar varav ungefär hälften är juniorer.

Vi förfogar över sex fina hardcourtbanor inomhus av märket Green Set.

I hallen finns även reception, cafeteria, tennisshop, medlemsgym och omklädningsrum med bastu.

Om Klubben 0003 Lager 3 Kopiera 2

Service

Tennisshopen erbjuder strängning av tennisrackets och har ett begränsat sortiment av klubbkläder, bollar, vibrationsdämpare och tennislindor m.m.

Vi har en Selecta-maskin i entrén för köp av bland annat dricka, snacks och bollar.

Vårt Fitness gym är tillgängligt för våra medlemmar. Där finns bland annat löpband, crosstrainer, roddmaskin samt skivstång och lösa vikter.

Om Klubben 0004 Lager 13 Kopiera

Öppettider

Hallen är öppen för bokning alla dagar mellan 06.30–23.30. Kod erhålles till medlemmar samt vid kvittens av strötidsbokning. Se mer under Boka bana. Lämna hallen före 24.00 då larmet slås på!

Receptionens telefon- och öppettider:
Måndag–torsdag 15.00–20.00

Maila oss på info@farstatk.se när du inte når oss på receptionsnumret. Vid brådskande ärenden så kan du söka vår fasta personal på mobiltelefon. Kontaktuppgifter hittar du under rubriken Kontakt.

Ladda Ner 0038 Ladda Ner

Att ladda ner

I vårt arbete för en transparent och öppen verksamhet erbjuder vi alla att ta del av viktiga dokument antagna av årsmötet eller styrelsen. Ladda ner den senaste versionen genom att klicka på länkarna nedan. Om du önskar få del av äldre dokument hör av dig till styrelsen@farstatk.se

• Medlemsenkät 2021